26 augusti, 2013

Hemmagjort.

Igår gjorde jag lite eget LCHF müsli o knäckebröd o jisses vad gott det var o det bäst av allt är att jag vet vad det innehåller. Inga konstigheter alls, underbart.
Müslin o knäckebrödet ser likvärdiga ut men det skiljer lite o det märks i smaken o
framförallt konsistensen :)

 

 

4 kommentarer:

  1. Egen Mysli är kanongott. Nu längtar jag till min jag brukar göra till vintern med kanel i. Jag ska testa Ernst fröknäcke han gjorde i sitt program nu i somras. Men det blir nog när vädret blir sämre. Ditt ser jättegott ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan ha kanel eller kardemumma i denna också men tänkt att det kan jag ju strö på i efterhand om jag är sugen.
      Glömt av att han gjort Fröknäcke, ska kika efter recept eller har du länk?
      Kram

      Radera
  2. De hette vist bara kex, så jag såg att det var mjöl i. Men jag skickar länken i alle fall. Kram Tina
    http://www.recept.nu/ernst-kirchsteiger/matbrod/mjol/kex/

    SvaraRadera
  3. Hanna ditt knäckebröd ser jättegott ut och smakar säkert underbart. Får testa det en gång när jag hälsar på hos er. Äter hellre sånt än annat kaffedopp. Kanske jag då kan knycka ett recept av dig när jag hälsar på. Kram från svärmor

    SvaraRadera

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!