28 april, 2016

Dagen innan.

Dagen innan flytt.
Dagen innan och Oscar blir sjuk.

Han började redan igår morse med att hosta väldigt mycket men eftersom jag hade utbildning och gubben en Miljörond på jobbet så lämnade vi honom på dagis.
På kvällen blev han sämre och vi kom överens om att jag skulle bli hemma idag och tur var väl det för han har legat i soffan hela dagen. Näsan rinner och hostan sitter i. Vid lunch hade han även feber som gjorde att han kräktes.
Stackars liten.

Imorgon bär det äntligen av. Håller tummarna för att Lille bus är bättre så han kan spendera dagen med farmor medans vi flyttar.

Ska bli skönt att komma iväg. Få ett normalt liv igen.
Jag blir galen av att bo i kartonger, jag som fullkomligt ÄLSKAR organisation och städat runt omkring mig får ont i magen, ångest ha ha ha... nä, riktigt så illa är det inte men NU vill vi flytta.

Jag är ledig ett tag framöver och likaså min man så vi har 9-11 dagar på oss att få iordning i det nya huset. Ska bli skönt att vi är 2 som grejar denna gången för när vi flyttade sist så var det jag som fick packa upp nästan alla kartonger själv då jag var mammaledig.

Idag har det sista tvättats upp, blir en maskin imorgon med de sista handdukarna och sen kan vi inte få mer rent med oss. Tror nog jag har tvättat allt jag kan komma på.
Allt från plädar, kuddfodral, gardiner till vår kasse med badkläder som vi har på sommaren.
Nu finns ingen smutstvätt kvar och det är skönt men nu är jag också trött på att tvätta. Hoppas det dröjer till nästa helg.




Vy från trappan.
Överbelamrat storarum med provisorisk sittdel längst bort.




Sista tvätten på tork på övervåningen bland Oscars förvaringsboxar.



Oscars kala och tomma rum. Tog ner världens dammigaste rislampa från taket,
den hamnade i soporna och kan inte förstå vart allt damm kommer ifrån? 
Sängen ska säljas men blir efter flytt så är du sugen så hör av dig.
En växasäng i väldigt fint skick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!