10 juli, 2013

Regnig dag.

Idag vaknade vi strax efter 6 för tanken var att vi skulle plocka jordgubbar men himlen var inte som på bilden, regnet satte stopp för dagens planer.

Istället skulle vi åkt till Ikea, behöver köpa en stödbräda till växasängen som vi fyndade via Blocket igår (lille bus har börjat slänga upp sitt ben över kanten på spjälsängen så vi får snart byta).
Leksvik med tillhörande madrasser för 300 kr (väldigt fräsch o billig)men klockan gick o det blev oxå inställt då gubben hade en tid till tandläkaren under em.

Det blev istället lite middagsvila, tvättat 1 maskin, slängt ut lite inomhusväxter så de fick stå i sommarregnet, kaffe på altanen, bus utomhus, matlagning, pilkastning o surfat efter ett överkast.
Kanske du kan tipsa om ett överkast?

Inget blev som planerat men vad gör det när man har ledigt ihop.

♡♥ KRAM ♥♡

1 kommentar:

  1. I bland kan det vara skönt med någon regnig dag, kom inte många droppar här. Men det har blåst som 17. Passade på att baka frallor då det eka tomt med bröd i frysen.

    Det här med säng är ett problem, måste ju ha spjälsäng för att inte trilla ut. Men samtidigt åker foten ut mellan spjällen trots att jag nu har extra bred spjälskydd. Finns det nån bra säng egentligen. KRam

    SvaraRadera

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!