26 december, 2013

2 år.



Idag är det 2 år sedan som vår då redan lilla familj fick en son, lillebror, liten bus, en sladdis.
Du kom till oss, 15 dagar senare än beräknat men det gjorde inget.

Det skiljer drygt 15 år mellan dig o din storasyster men att ha börjat om ångrar jag aldrig, vi som familj fick en nystart istället för att traska runt på samma hamsterhjul dagarna i ända, vi var nu tvungna att krypa ur våran så trygga vardag med lätta rutiner där vi inte behövde tänka på annat än att fungera i princip.
 
Eftersom storasyster är så mycket äldre än dig så fanns inte samma oro, klart att vi var/är oroliga för henne också men inte på samma sätt för hon kan ta hand om sig själv.

Åren har nu gått o du har verkligen gett oss mycket av mycket.
Glädje, frustration, rädsla, oro, skratt, kramar, pussar, utveckling från att vara helt beroende av oss till att nu kunna försöka förmedla dina egna behov/känslor såsom att du är törstig eller vill ha en flaska välling eller bara lite mys i fåtöljen framför dina tv-favoriter Skåpbilen Olle, Byggare Bob eller Racerbilen Rorri.

Vad vore vi utan dig?
Glädjen du ger oss är ofantligt härlig o alla skratt vi får både åt dig o med dig är helt underbara.

Som du märker så är du älskad av oss alla i familjen, din storasyster kan ibland bli lite sur, speciellt när du härmar henne när hon hostar eller med att sätta dig på hennes ansikte när hon ligger ner på golvet med en blöja fylld med kiss, när du kittlar henne med dina ibland vassa naglar. Som tur är så går det över fort för du är hennes favorit. Ni har verkligen roligt ihop när ni busar o ditt skratt kommer direkt från hjärtat.

Ser fram emot din utveckling o hur vår familj kommer att utvecklas mer o mer o du bara ger o ger.
Ger oss av dig själv.

Vi
ÄLSKAR
dig vårat lilla
LYCKOPILLER!!
 
Grattis på din födelsedag!!



1 kommentar:

  1. Så fort det går 2 år, grattis i efterskott lille mini mannen, en kopia av Jörgen.

    SvaraRadera

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!