08 juli, 2012

Snart semester!

Dagen tar snart slut & helgen är över.
En ny vecka börjar imon & ser fram emot fredagen då gubben jobbar sin sista dag, sen är det semester i 4 veckor.

Ska bli mysigt att ha honom hemma hos oss lite, komma iväg på dagarna, roadtrips, besöka gamla vänner/släktingar som man bara säger att man ska hälsa på men aldrig blir av. Sen blir det ju 1 vecka i stuga i Varberg samt weekend i Helsingborg. Meningen var att vi skulle åka själva till H-borg men bokade av vårat hotell & ändrade planerna så att barnen kan följa med, bokade ett familjehotell med kök. Blir billigare på så sätt istället för att äta ute varje dag.
När vi ändå är där kommer vi passa på att åka över till Danmark.

Oscar har under helgen börjat få ännu en tand, nr 3 är på väg så det har varit lite svårt med maten för det kliar men skönt att han inte gnäller eller har hög feber.
Han "springer" runt i sin gå-stol så det står härliga till, han kan vara i ena sidan av storarummet & från ingenstans så är han brevid en. Han älskar verkligen den stolen.







Blev lite suddiga bilder på O då han inte riktigt ville vara med på kort =)

Idag fick vi även tid till att söka Föräldrapenning för Jörgen, han ska vara ledig i
6 veckor till vintern då vi ska ta sk Dubbeldagar.
Detta gör att vi kan vara hemma båda 2 med föräldrapenning, inkomsten kommer ju minska ganska radikalt men när man får denna chansen så ska man ju givetvis göra det. Man vet ju aldrig när Försäkringskassan tar bort detta & man måste "utnyttja" det innan barnet fyller 1 år så den 12 nov går han på "pappaledigt" gemensamt med mig & börjar inte jobba förrän 2 jan -13.
Liten börjar bli stor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!