13 februari, 2013

Semlans dag (igår).


 

Ja, man kan ju egentligen börja undra varför semlan har en egen dag & att inte snacka om
Alla hjärtans dag??

Visst är det både gott/mysigt & gulligt med "egna" dagar men den som tjänar på det mest är butikerna. Äh.. nog om detta.

Vi njöt både Jörgen & jag av varsinn semla igår men han äter inte mandelmassa så han gjorde en med vaniljkräm. Det är sött med semla.. väldigt sött så en av Oscars majskrokar dämpade den söta eftersmaken i munnen.

Appropå majskrokar så har vi börjat köpa ICAs egna märke, det blir 2 påsar istället för 1 för jag gillar dem oxå. Kan knapra på några framför tv:n, inte dumt alls.

Igår var vi förbi ICA på Hulta (ligger i närheten där vi bor) & jag vet att de brukar sälja ganska mycket finsk mat såsom deras underbara korv men hittade tyvärr inte så mycket.
Det jag hittade som jag ville ha var lite lakrits, det är ju inte fy skam heller, eller?
Men de får fint ligga i skafferiet till helgen för jag undviker sött under veckan (förutom semlan).

I slutet av månaden tänkte vi åka en sväng till Ullared så det är dax att börja kika på en inköpslista. Ska kika om det finns något roligt att ha utomhus nu när man har trädgård.

Oscar behöver vårkläder såsom jacka, byxor & strumpor.
Jag fattar inte hur hans fötter kan växa så eller krymper strumpor i tvätten för de är nästan alltid för små.. konstigt.
Vill kika på lite hink & spade som han kan ha ute.. Jörgen vill kika på en potta (bra att ha hemma sen när det väl ska börja tränas).

Finns det något som du kan tipsa om som jag borde kika på när jag åker dit? Antingen i klädväg eller för utelekar så skicka en kommentar.
Hanna



2 kommentarer:

  1. Känner igen det där med strumporna. Köper stl för en ettåring men efter en tvätt så sitter hälen på halva foten på strumpan.

    Men jag köpte bra på Ullared, de hade tassar på sig under till. Den¨har hållt bra i tvätten och sitter på foten.

    Det blir nogingen Ullaredstripp för oss förrän i April. Då ska vi ner och kolla efter sommakläder till resan, en solhatt till Anton måste inhandlas. Ska kolla på baby barn mässan också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dessa strumpor som är för små är ju bara så irriterande, köpte större strl sist o de är nästan för stora, får se hur de är efter tvätt.
      Gillar annars Ullareds sortiment, billigt oxå.
      Va på Baby Barn mässan förra året men tyckte inte det var ngt särskilt att ha så vi skippar den i år.
      Trevlig helg, Kram

      Radera

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!