23 februari, 2013

Underbara vinterdag.

Mums!


Igår kväll fick jag då äntligen njuta av en smarrig räkmacka.
Det var en baguette med sallad, ägg, majonnäs & 1/2 kg handskalade räkor (frysta).
Det enda som fattades var en dillkvist men känns onödigt att köpa en hel kruka dill som sedan inte ska användas till annat vilket gör att den till slut hamnar i soporna.

Jörgen var hemma strax efter 19 & vi åt våra mackor.
20.15 gick han & lade sig.
Jag kikade på Lena Ph på tv & sen Johan Falk som visades på tv förra helgen. Har helt missat denna serie i filmer. Har aldrig varit riktigt intresserad av svenska "polisfilmer" då de brukar vara så mesigt gjorda men jag ska fortsätta se Falk. Det var helt ok med andra ord.

Ja, då var det lördag. Solen skiner & det gnistrar i snön.
Båda ungarna sover, jag har precis duschat & ska väl få på lite make up på detta trötta ansikte så man ser lite pigg ut. Allt för många dagar spenderas i myskläder & osminkad vilket är lite trist för jag har ju så mycket. Snart får det bytas ut då hållbarheten på smink oftast är 1 år.

Gubben är på kurs, smideskurs i silver på Hembygdsgården. Han kommer inte hem förrän i em & jag har turen att få hit min syster från Göteborg samt min pappa på lite kaffe under fm. Blir att vi går ut en sväng när lille O har vaknat.

Ikväll blir det schlager igen. Har ingen aning om vilka som är med men det är lite det som är grejen oxå, läser inte tidningar för då slipper man alla förhandstippade mm mm. Jag vill höra mig till en egen uppfattning.

Vill önska Er alla en go dag & hoppas Ni har lika fint väder som vi i Borås!!
(ni som inte bor här).

Kram Hanna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!