01 april, 2013

Mysdag!

Sill & potatis kan man äta året runt. Gott.
 

Mumma i stolen i solen.


Morgonen började mysigt & kvällen kommer sluta i samma anda.
Efter en lång & go frukost med ännu en räksmörgås (skulle lätt kunna äta räksmörgås varje frukost) så packade vi in oss i bilen för en tur till IKEA.

Gick runt & kikade lite som vanligt, plockade på oss lite smått & gott bla 5 filtar som vi ska ha när vi sitter ute, lite ljus till tösen, en matta till Oscar, klaffbord till framsidan, en utelampa på rea vilket gjorde att vi sparade 200 kr = like a lot!! Lite annat kraffs blev det oxå men det mest oväntade var nog att vi köpte 2 nattduksbord (Malm) har byrån i sovrummet sen innan & jag orkar inte se gubbens böcker som han läser på golvet längre för han läser flera samtidigt så nu kan han slänga in dem i nattduksbordet istället för att samla damm på golvet, skönt.

Hittade även trädgårdsmöbler som vi fastnade för, nu har vi bestämt oss för ett set på IKEA & hämtar väl det i nästa vecka, förhoppningsvis.

När vi kom hem så hade Rebecka gjort maten, vilken lyx.
Hon hade även plockat undan tvätten som var torr, dammsugat hela huset, plockat ur diskmaskin, hängt tvätt, dammat lite & så hade ju hon lagat middag.
TACK min duktiga stora tjej.

Efter maten gick vi ut en sväng på gården.
Fyllde bilen med skräp (sopsortering), jag sopade altanen, Jörgen tog bort julgranen som skräpat på baksidan & Oscar hjälpte till på sitt lilla sätt. Efter lite plock & röj tog vi oss varsin Baccardi Breezer & jag kan lugnt säga att det var inte sista i år...

Nu är lill-killen badad, avloppet är rensat, kaffet är uppdrucket så nu är det slö som gäller hela kvällen vilket är underbart. Det enda MÅSTE som är kvar är att hoppa in i duschen för att sen lägga sig i en renbäddad säng.

En dag då vi har fått mycket gjort & inte minst så har vi gjort allt tillsammans, mys på hög nivå!!


Kram Hanna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!