06 oktober, 2012

Härliga lördag.





 



























Snacka om att jag var förvånad då Oscar vaknade (läste väckte) oss en timma senare än vanligt..

Sovmorgon till klockan 8 var inte dumt men vad svårstartad kroppen var pga det, stel som en gammal kärring.

Slängde i första maskinen tvätt & vi åt frukost.
Efter avdukningen hängde vi tvätt, slängde i 1 maskin till & trodde att Oscar ville sova lite morgonvila men icke.. vi gjorde oss iordning istället för att gå ut & få ordning i förrådet.

Vi grejade & vår lille kille somnade tillslut i vagnen, allt som allt var vi ute i närmare 2 timmar. Passade då på att ta in torkvindan & kika på gräsklipparen som skulle användas på eftermiddagen.

Lunchen var väldigt lättlagad, Thai-rester från gårdagen.. mumma. Efter det var vi trötta så det fick bli en vila & det på nästan 2 timmar men ack så skönt.
 
När vi vaknade lyste solen så underbart så då blev det äntligen premiärklippning av gräset. Man kan lugnt säga att utsidan har kommit i 2a hand men kanske inte så konstigt.
Såg allt lite trögt ut när Jörgen klippte så han fick gärna klippa. Vi passade även på att ta en liten promenad i omgivningarna & vi utforskade stigen som går bakom huset, mysig skogsväg.

Kvällen kommer spenderas framför tv:n som för så många andra, blir till att hyra en film på våran box då vi har 9 gratisfilmer kvar att utnyttja. Vill gärna se den svenska filmen "Avalon" med Johannes Brost, får se om det blir den eller annan??


Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!