26 oktober, 2012

Lille bus!!

10 månaders present.
 
 

Gillar att låta som en Indian, speciellt när vi gör det
åt honom.


Idag blir då vår lille bus 10 månader.
Man kan ju undra vart tiden tar vägen... för 1 år sen satt man med sin runda mage & kände sparkar.
Nu kan man få en spark i ansiktet istället när det busas i sängen men det är ju bara mys.

Vilken ära att få följa en liten bebis på sin utveckling, det har hänt så otroligt mycket på dessa månader.
Från att vara helt hjälplös till att nu mer eller mindre göra sig förstådd med ansiktsuttryck, sträcka ut handen för att nå något som lockar mm. Vet att jag upplevt detta en gång tidigare med min tös men det är ju snart 16 år sen så mycket har man glömt tyvärr därför är detta en riktig kick att få uppleva igen.

I dagarna har han börjat med något nytt, han sitter på sin lilla blöjrumpa för att sätta sig på huk & från det så försöker han att ställa sig upp utan att hålla i någonting, brukar iakta honom i smyg & det ser så roligt ut.
Det kansigaste han gör är att ställa sig på alla 4 som om han skulle göra armhävningar för att plocka upp sin snuttekanin med munnen. Min älskade lilla unge.

Men det bästa, goaste & mysigaste han gör är att han ger en en puss på kinden om man frågar efter en puss. Han öppnar sin salivindränkta mun & lämnar ett blött avtryck på kinden, helt underbart men blött.

10 månaders kontrollen gick som en dans.
Han klarade av att slå 2 klossar emot varann.
Plocka upp en liten pärla, pincettgreppet.
Hon kollade något mer men har glömt av vad det var...

Trodde att han nu gått över 10 kg sträcket men icke då.
Nu väger han 9525 (8945 vid 8 mån)
Nu är han 74,9 lång (73,5 vid 8 mån)

Efter BVC gick vi en sväng på stan, kikade på KappAhl. Lindex & Åhlens.
Köpte 3 långärmade bodys & en mössa till honom på Lindex. Det är tyvärr en butik man lätt glömmer av att de har barnkläder & de har fina kläder, roligare med dem än de på KappAhls som alla har (känns det som). Nu ska det bli mer Lindex fram över.. Like a lot!!

Så älskad från första stund!!

2 kommentarer:

  1. Vilka fina presenter du får. En stor och bra fryxbox och en jättefin hushållsassistent. Det blir säkert roligt att baka och fylla frysen med allt gott du är så duktig på att göra. Älskade lille bus Oscar har ju nu blivit en riktigt stor pojke och jag förstår att ni är lika stolta och lyckliga över honom och hans framsteg som ni är för er duktiga stora flicka Rebecka. Kram från farmor och en extra kram till Oscar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är superglada för våra fina barn, man uppskattar dem på olika sätt.
      Rebecka är mer självgående & får "vår tid" när Oscar somnat vid 19 & Oscar som behöver uppmärksamhet på ett helt annat sätt. Som Becka säger så är han Familjens lilla Lyckopiller, gulligt sagt av henne.

      Radera

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!