20 december, 2012

Effektiv morgon.

Barnens julstrumpor.


Nu kokar pastan på spisen som blir dagens lunch.
Har varit väldigt effektiva denna morgonen. Egentligen skulle vi städa på lördag tyckte Jörgen för då är ALLA hemma men i morse fick han ett ryck & sa att vi kunde börja städa på övervåningen idag & ta undervåningen imon.
Näe, jag tyckte att han kunde ta övervåningen själv & jag nere & så blev det.
Nu är det städat i hela huset, lakan är tvättade & bytta, handdukarna i badrummet har fått sig en omgång i maskin & torktumlas nu & duschdraperiet är nytvättat.

Känns skönt att det är gjort redan idag så räcker det bara att ta en sväng med dammsugaren på fredag.

Igår var vi iväg & handlade det sista till julafton, en sväng för att köpa mer mjölk mm kommer ju behövas men det är bara kompletering. Fick även tag på Bingolotter som vi traditionsenligt spelar varje uppesittarkväll samtidigt som vi avsmakar julskinkan.

På em åkte vi en sväng till Knalleland för att köpa de sista klapparn. Eftersom det skulle vara till Jörgen så fick han gå en egen sväng vilket gjorde att han passade på att köpa lite go dricka till nyår.
Det blev en flaska rosémouserande & en flaska vitt vin, vi är inga stordrickare & har heller inga planer.
På vägen hem fick det bli varsin supersmarrig "macka" från Subway, sååå gott!!

Nu är det dax för lunch, lite vila (tar fortf på krafterna att greja efter förkylningen) & vi får se om det blir en kväll på stan då det är VinterTorsdagkväll med uppträdande av Shirley Clamp.


Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!