10 maj, 2012

Besök?


Tycker allt att det är lite obehagligt men vet att vi har någon form av spöke här. 
Vi har bekanta i vår vän- & familjekrets som känner andar & de har bekräftat att det finns något hemma hos oss. 

Idag filmade jag Oscar i sin säng & plötsligt gick sängmobilen igång (använde den senast igår), vet att den spelade färdigt melodin igår men detta har hänt många ggr innan, idag var det x-tra jobbigt.


Mobilen kommer snart hamna i soporna.


När jag filmat färdigt & mobilen spelat färdigt så gick jag till rummet brevid där vi har datorn för att lägga filmen från kameran till datorn, Oscar låg kvar i sängen & då sattes mobilen igång igen, jag vet att den spelade färdigt första gången.

Barn & djur har öppna sinnen när det gäller spöken, vad just du tror på vet jag inte men vi tror att vi har besök av min mamma som inte finns bland oss & att Oscar nu har ett vakande öga på sig.

Spöken har varit här innan men nu är det oftare.



2 kommentarer:

  1. Jag tror att det är din mamma som vill göra sig påmind och vill glädja Oscar på det enda sätt hon kan, genom att få mobilen att spela. Jag vet att Anna är hos oss och när Lukas var liten så kunde han skratta högt när han sov och hans leksaker började spela på egen hand. Först blev jg lite rädd men så länge inte Oscar gråter eller är rädd för tt ligga själv så är det lugnt tror jag. Det är känslan jag får när du skriver detta och vad jag har uppfattat hemma hos er. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oscar kan oxå helt plötsligt bara titta åt ett annat håll & börja skratta.. mamma har ett vakande öga över minsta killen & det gör oss inget så länge han inte blir rädd & det är han inte.

      Radera

Kul att du tar dig tiden att skriva en liten rad till mig, då blir jag glad!!